onsdag, april 4

Ingen vet hvor haren shopper!

Som vaffelpressefotograf utvikler man en nese for den intensive og kreative sparing som foregår mellom åpnings- og lukketider i lokalmiljøet - man går ganske enkelt etter eimen av nystekte vafler. I dag kan det rapporteres om intensiv sparing - fra Spar og fra Maxbo.
På Spar fant jeg Caroline og Susanne som stilte med stor sortiment: Hva mer trenger man i påsken enn et par varme strikkesokker, enten i tradisjonelle farger, eller i tidsriktige påskefarger (noe å ha i egget til mor hva!)? Eller litt kaker og vafler til en sliten påskehare? Hva med litt honning til melken eller kanskje bare en søt karamell? Ja, ingen vet hvor haren shopper :O)Det vites ikke hvor mye Jenny's og Silje's slump med vaniljevafler ble til forige helg, men skal vi gjette av dagens bilde fra Maxbo hvor jentene stiller med egen sikkerhetsvakt, så har de nok spart en del ... Jentenes smil står i stram kontrast til vaktens profesjonelle uttrykk, og vi kan vel la det tale for seg ... Om mannen vokter over den velsmakende røra eller pengebeholdningen er en foreløpig godt beskyttet hemmelighet.
Uansett, så bør kanskje flere vurdere å skrive seg på listen til vaffelsalget. Det skal vistnok være svært så innbringende i følge hemmelige genetiske kilder ...

Litt historie på tampen:
Den 4. april 1943, ble gasskammer/krematorium V tatt i bruk.
I mai ankom dr. Josef Mengele Auschwitz. Han skulle utføre medisinske eksperimenter på fangene, mange av dem av særdeles smertefull og grusom art. Gasskammer/krematorium III ble tatt i bruk 25. juni 1943. Med dette siste gasskammeret fikk Auschwitz II-Birkenau en daglig drapskapasitet på 4756 mennesker.
(Kilde:
Wikipedia)

Ingen kommentarer: