fredag, april 13

Klassefest fredag 13. - med Fritt vilt!Ca. 25 elever møtte opp til klassefest fredag den 13. april. Den norske filmen Fritt vilt ble først vist til frydefull skrekk og gru. Den planlagte Friday the 13th gikk ut rett og slett fordi den ikke var å oppdrive på utleie, men ingen lot til å være skuffet over erstatningen - snarere tvert i mot.


Etter filmen var det diskotek og Grease var en gjenganger utover kvelden på dansegulvet.Discjockey Bjørn Olav Strand har mye av æren for den vellykede stemningen med treffende valg av musikk.Foreldrekomiteens leder Rita tar imot de første gjestene.


Leder Rita og Arve trekker ut to heldige vinnere med nummererte inngangsbilletter.
Og første vinner er:


Caroline!

Og andre vinner er:


Caroline ... men for Camilla som måtte gå litt tidligere. Vi kan vel konstatere at denne jenta vil være en av de få her i verden som vil kunne huske fredag 13. som en lykkens dag :O)Og kasserer Arve med foreldregruppa som var tilstede var fornøyde med et overskudd fra kiosksalget og inngangspenger på ca. 1800 kr. som går rett i røret!
Elevene var også fornøyde med festen, men skulle bare ønske enda flere hadde kommet. Hvis vi skulle gjøre noe bedre til en eventuell neste gang, så måtte det bli å gi bedre informasjon på forhånd - var tilbakemeldingen fra den kanten.
En ekstra hilsen går til Bjørn Olav Strand - for hans innsatts med musikken - og det samme til alle dere som bidro med kaker til kiosksalget - takk for uimotståelig lyd- og bakverk!

Ingen kommentarer: