søndag, juni 3

Bagasjeromsalget i havn


Online Videos by Veoh.com

I skrivende stund foreligger ikke det nøyaktive regnskapet for inntektene ved garasjeromsalget, men ca. 3000 kr. er ikkke så langt fra realiteten. Det møtte i alt 9 stykker som ville selge sine varer.

Vi var på forhånd ganske spente på hvordan oppmøtet ville bli siden det samtidig var folkevandring til Færders 150 års jubileum, Skjærgårdscup, Borgheimdagen m.m. i regionen. Vi håpet alle som skulle til Færder ville svinge innom en tur, men slik gikk det ikke.

På tross av det var det likevel en del som tok turen innom. Ungdommenes tidligere lærer fra Lindhøy - Lisbeth (her with the geek :O) tok et sporty tak og delte villig ut en bunke loppelapper i sentrum (sånn på sparket bare ...) før hun og mannen tok turen nedom. Det må vel være ekte kjærlighet ... I ettertid ser vi at vi med fordel kunne annonsert begivenheten i lokalpressen, og vil nok derfor gjøre det neste gang ... Hvis det blir en neste gang.

Fler av de som møtte mente vi absolutt burde gjøre slikt oftere på Tjøme. En mente det burde være fast plass hvor man kunne stille for bagasjemromsalg. Det var en overraskende hyggelig begivenhet som startet i det grå, men endte med strålende sol, god mat, god musikk, og mye humor. Det er slett ikke umulig det blir en neste gang ...Ingen kommentarer: