torsdag, mars 15

Referat fra foreldregruppemøte 15.03.07Økonomisk ansvarlig sjekker pølseprisen ...

Arbeidet fremover for foreldregruppen dreier seg nå i stor grad om å få inn penger til felleskassen. Tidligere idemyldringer i gruppa har ført frem til noen konkrete tiltak vi håper kan være både innbringende og hyggelige for foreldre og elever. Målet er å få gjennomført 3 happenings før sommerferien.

Vi startet møte med en konkret sak på dagsordenen, som i følge tilbakemeldinger går så det suser, men ikke fungerer tilfredstillende når det gjelder selve organiseringen - nemlig vaffelsalget:

  • Vaffelsalget må organiseres ved bruk av påmeldingslister, dette er førsteprioritering, og det vil bli sendt ut informasjon i løpet av kort tid!

Resten av møtet gikk med til fordeling av arbeidsoppgaver knyttet til disse forskjellige planlagte tiltakene:

  • April - Discotek på ungdomskolen (Foreldregruppen inviterer til en skrekkelig fest for alle på trinnet. Vi kjører film og discotek med discjockey og kiosksalg).
  • Juni - Bagasjeromsalg ved Lindhøy skole (Vi leier ut plasser til parkering og inviterer hele øya til å komme og selge - og å kjøpe - lopper fra bagasjerommene. Vi stiller med kiosksalg)
  • Juni - Ballmorro i Tjømehallen (Vi arrangerer ballturneringer med forskjellige lag (elever, foreldre etc.) som feks. håndball og basketball - kiosksalg også her. Vi ser for oss at dette også kan være en avslutningsfest for trinnet skoleåret 06/07.

Det vil bli sendt ut invitasjon til festen rett over påske. Når det gjelder datoene, så blir disse ikke publisert før vi får bekreftelse fra ansvarlige utlånere at de er ok i forhold til andre arrangementer.

Fortsett å gi tilbakemeldinger! Det kan du gjøre enten via e-post, telefon eller kommentar her på bloggen ...

Ingen kommentarer: