torsdag, mars 8

Vaffelselgere på Rimi - med kvinnelist ...Preben og Martin solgte vafler på Rimi i dag, og kan melde om at det var mange menn som skulle overraske sin kone med nystekte vafler på kvinnedagen! Var du en av de heldige fruer? I så fall har din kjære hvert en av dem som bidro til at guttene dro inn den nette sum av 956 kr. !
Bra jobba gutter! ... og menn c",)

Hvis noen har bilder av elever som er (eller har vært) i arbeid, så publiserer vi gjerne det på bloggen her. Andre kan på den måten få ideer til hvordan de selv kan bidra til sparing. Send bildene til Jeatr@online.no, eller tips oss om aktiviteter som skal foregå, slik at vi kan stille med paparatzifotograf.

Er du arbeidsledig?

Wenche i dugnadsgruppa har kaker på lager. Noen elever har allerede solgt og kan melde om stor interesse og godt dørsalg både lokalt og ute i distriktet hos familie og venner. Så og si alle stiller seg positive til å støtte turen, så heng deg på kakesalget for lettjente penger:

Kaketyper:
  • Lillebrors karameller - 40 kr (selges for 60 kr)
  • Mormors skjokoladeflarn - 30 kr (selges for 50 kr)

  • Bestemors luksus pepperkaker - 30 kr (selges for 50 kr)

  • Bestefars favoritter - 30 kr (selges for 50 kr)

Elevene tjener altså 20 kr. pr. boks. Dette høres kanskje ikke så mye ut, men Kenny her på bildet tjente 300 kr på under timen. Ikke verst timebetaling det! Wenche har ca 100 bokser igjen. Første mann til mølla!

Kontakt Wenche på mail eller telefon som beskrevet øverst på dugnadsiden om du er interessert - og i så fall, lykke til med salget!

Ingen kommentarer: